PeristeriNews.gr
Πολιτική

Άγρια κόντρα μεταξύ Στουρνάρα – Λαφαζάνη (v)


Σε κόντρα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξελίχθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό.

Σε κόντρα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα εξελίχθηκε η επίκαιρη ερώτηση του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό με αφορμή τις πρόσφατες διεθνείς επαφές του αλλά και τις εξελίξεις στον τραπεζικό χώρο.
Ο κ. Λαφαζάνης εξαπέλυσε αρχικά επίθεση στον πρωθυπουργό για το λόγο ότι δεν βρέθηκε στο κοινοβούλιο προκειμένου να απαντήσει ο ίδιος στον οποίο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε απευθύνει την ερώτηση. «Γιατί φυγοδικεί ο πρωθυπουργός» αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στις επαφές κυβέρνησης και οικονομικού επιτελείου με Γιούνκερ, Μέρκελ και Ολάντ έκανε λόγο για εξετάσεις υπακοής και υποταγής και πρόσθεσε: «Με τα μέτρα που προωθείται θα μετατρέψετε τη χώρα σε μπανανία. Ο ελληνικός λαός σύντομα θα σας ανατρέψει θα σας διώξει», ενώ χαρακτήρισε μέγα πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο το ζήτημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Από την πλευρά του ο κ. Στουρνάρας στην απάντησή του έκανε λόγο για: «αποκατάσταση κλίματος εμπιστοσύνης για την Ελλάδα» και πρόσθεσε σχετικά με το ζήτημα των αλλαγών στο τραπεζικό σύστημα: «Το παλιό έχει πεθάνει. Αν δεν αλλάξουμε θα σαρωθούμε…».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα 20 μονάδων στη Νέα Δημοκρατία

Peristeri News

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Leave a Comment