• Τετάρτη, 25 Απρίλιος, 2018

Φιλικό ξεμούδιασμα για τον Ατρόμητο

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιούλιος14/ 2017

Η επιθυμία του Νταμίρ Κάναντι για ένα φιλικό ματς, ώστε οι παίκτες να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των προπονήσεων έγινε πραγματικότητα, με τον Ατρόμητο τελικά να επικρατεί 9-0 του Θησέα Αγριάς.

Σε ένα παιχνίδι που ο σκοπός του ήταν το ξεμούδιασμα των παικτών του Ατρόμητου από τις διπλές και ενίοτε τριπλές προπονήσεις, οι Περιστεριώτες δεν είχαν φυσικά πρόβλημα να επικρατήσουν κόντρα σε έναν αντίπαλο από τον οποίο δεν μπορούν να προκύψουν αξιόπιστα συμπεράσματα.

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μίρκοβιτς – Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Αντόνιο, Κατράνης – Μάντσον, Λαζαρίδης – Μενσά, Ούμπιντες, Ντιγκινί – Ντάουντα, ενώ στο β’ μέρος ο 47χρονος χρησιμοποίησε τους Θεοδωράκη – Νάτσο, Στρούγγη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη – Κυριακίδη, Βασιλακάκη – Βασιλείου, Πλατέλλα, Μανούσο – Μπαστακό.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ντάουντα και ένα ο Λαζαρίδης στο α’ ημίχρονο, ενώ στο β’ δύο φορές σκόραραν οι Μανούσος και Βασιλείου και από μία οι Βασιλακάκης και Πλατέλλας.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι παίκτες του Ατρόμητου έκαναν και προπόνηση προκειμένου να ολοκληρωθεί πλήρως το πρόγραμμα, το οποίο για ακόμα μια μέρα γεμάτο, αφού το πρωί υπήρξε κι άλλη προπόνηση.