• Τρίτη, 24 Απρίλιος, 2018

Σχεδιάζει τον Ατρόμητο της νέας σεζόν ο Σα Πίντο!

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Απρίλιος19/ 2017

Κανονικά πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του Ατρόμητου, Γιώργου Σπανού με τον προπονητή των «κυανολεύκων», Ρικάρντο Σα Πίντο, με αντικείμενο συζήτησης τις λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Παρών στη συνάντηση ήταν φυσικά και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Γιάννης Αγγελόπουλος, που είναι ούτως ή άλλως ο ιθύνων νους για την υλοποίηση του αγωνιστικού και όχι μόνο σχεδιασμού.

Όπως συνέβη και στο ραντεβού της περασμένης εβδομάδας υπήρξε ταύτιση απόψεων στα επιμέρους ζητήματα και παράλληλα κατατέθηκε και γραπτώς η οικονομική προσφορά της ομάδας προς τον Ρικάρντο Σα Πίντο και τους συνεργάτες του.

Ήταν φυσικό ότι ο Πορτογάλος δεν θέλησε να απαντήσει άμεσα, αφού πρέπει να ενημερώσει και τους συνεργάτες του για τις λεπτομέρειες της πρότασης. Παρ’ όλα αυτά, δεν φαίνεται ότι υπάρχει οποιοδήποτε αμφιβολία για την κοινή πορεία Ατρόμητου και Σα Πίντο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία οριστικοποίησης του σχεδιασμού, τόσο του αγωνιστικού όσο και του οργανογράμματος της διοίκησης που θα υπάρχει από τη νέα σεζόν, οπότε το μόνο που απομένει είναι οι υπογραφές για τη συμφωνία.