PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Συνελήφθη επιδειξίας έξω από το 6ο και 14ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου


Έπειτα από περισσότερες από τρεις εμφανίσεις του στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών, ο επιδειξίας ηλικίας περίπου 27 ετών, συνελήφθη χθες Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016 από αστυνομικούς γύρω στις 12 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός άνδρας είχε ξαναπροκαλέσει στο παρελθόν τις μητέρες που περίμεναν τα παιδιά τους κατά το σχόλασμα αλλά και μαθητές του 6ου και 14ου δημοτικού σχολείου Περιστερίου κατά την ώρα του διαλείμματος.

Χθες το μεσημέρι όταν οι γονείς τον αντιλήφθηκαν, κάλεσαν άμεσα την Αστυνομία υπό τον φόβο ο επιδειξίας να προκαλέσει με τις κινήσεις του τα παιδιά. Αυτό συνέβη όταν κατέφθασαν οι Αστυνομικοί, οι οποίοι τον συνέλαβαν επ αυτοφώρο και τον οδήγησαν στα κρατητήρια.

Όπως μας πληροφόρησαν μητέρες που βρίσκονταν στο σημείο, ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε προκαλέσει από τον Οκτώβρη γονείς και παιδιά με την επίδειξη των γεννητικών του οργάνων, με άσεμνες χειρονομίες και χυδαίους χαρακτηρισμούς προς τους γονείς και ιδιαίτερα τις μητέρες.

Με τη σύλληψη του επιδειξία υπήρξε μια δόση ανακούφισης στους γονείς των παιδιών του 6ου και 14ου δημοτικού Περιστερίου στο Λόφο Αξιωματικών ελπίζοντας όπως μας είπαν αυτός ο άνθρωπος να μην καταφέρει πάλι να προκαλέσει τα μικρά παιδιά με τις ασελγείς πράξεις του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Ποιες περιοχές θα πληγούν από καταιγίδες τα επόμενα 24ωρα

Peristeri News

Αγία Βαρβάρα: Ποινική δίωξη στον 69χρονο και τη σύζυγό του για την δολοφονία

Peristeri News

Leave a Comment