• Σάββατο, 23 Ιούνιος, 2018

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου: Δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Περιστερίου

Peristeri News
Απρίλιος20/ 2017

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου, διοργανώνει την Κυριακή 30 Απριλίου 2017 τις παρακάτω δράσεις – εκδηλώσεις:

  1. Η Βιβλιοθήκη θα ανοίξει στις 17:00 έως 22:00 και θα περιμένει όλους τους φίλους του βιβλίου να περιηγηθούν τους χώρους της, να διαβάσουν στο Αναγνωστήριο, να κάνουν χρήση της Ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης και όσοι το επιθυμούν να γίνουν νέα μέλη της.
  1. Καλούνται οι φοιτήσαντες στο κτήριο της Βιβλιοθήκης «Το ιστορικό Πέτρινο» να γιορτάσουν μαζί την 6η Επετειακή εκδήλωση «Μαζί ξανά στο σχολείο», όπως γίνετε κάθε χρόνο.
  2. Την γιορτινή αυτή ημέρα θα κλείσει με τη Μουσική Βραδιά που και φέτος ο κ. Παντελής Γούσης Διευθυντής του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου να επιμεληθεί το πρόγραμμα μαζί με την εξαιρετική Ερμηνεύτρια Αγγελική Αντωνοπούλου.

Η Επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου και τα μέλη της, προσκαλούν όλους τους πολίτες με πολλή χαρά να συναντηθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να ακούσουν προτάσεις και να περάσουν όμορφα αυτή την ξεχωριστή ημέρα για την Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.