• Δευτέρα, 18 Ιούνιος, 2018

Ο Δήμος Περιστερίου προχωρά σε αγορά 2 ακινήτων

Peristeri News
Απρίλιος20/ 2017

Σύμφωνα και με τις λήψεις αποφάσεων που πάρθηκαν στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, ο Δήμος θα προχωρήσει στην αγορά 2 ακινήτων (οικοπέδων) προς εκμετάλλευσή τους.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων ανέφερε στην τοποθέτηση του ότι η Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου είχε ενημερώσει από τη συζήτηση του προϋπολογισμού ότι στα σχέδια είναι η αγορά ελεύθερων χώρων.

Μάλιστα ο κ. Λύκος τόνισε πως το αποθεματικό που έχει προκύψει στα οικονομικά του Δήμου θα αποδοθεί με αυτό τον τρόπο στην κοινωνία του Περιστερίου με τον καλύτερο τρόπο.

Έτσι λοιπόν οι δύο πρώτες αγορές ακινήτων που θα γίνουν από τον Δήμο και ψηφίστηκαν στο συμβούλιο αφορούν δύο οικόπεδα, τα οποία βρίσκονται δίπλα στο Άλσος και το Νεκροταφείο.

Πρόκειται το οικόπεδο επί των οδών Λάρνακος και Αγίου Βασιλείου δίπλα στο Άλσος Περιστερίου, με την αγορά του οποίου θα υπάρξει και επέκταση του χώρου πρασίνου.

Το δεύτερο οικόπεδο βρίσκεται επί της οδού Πελασγών στην περιοχή του Μπόθου πίσω από το Κοιμητήριο και αναμένεται να εμπλουτιστεί με υψηλά δέντρα ώστε να μην υπάρχει επαφή των γύρων κατοικιών και σχολείων με το χώρο του νεκροταφίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα εν λόγω οικόπεδα ήταν για περισσότερα από 30 χρόνια δεσμευμένοι χώροι από τον Δήμο ενώ υπάρχουν δεκάδες ακόμα τέτοιοι χώροι που με τον καιρό αναμένεται να πάρουν το δρόμο τους.