PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Μιλήσαμε με τον Περιστεριώτη παγκόσμιο πρωταθλητή χειροπάλης Γ. Χαραλαμπόπουλο (video)


Με την πρώτη ματιά, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος μπορεί να τρομάξει ακόμα και τον πιο γενναίο άντρα αφού ο Περιστεριώτης γίγαντας έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα γυμναστήριο.

Αν κάποιος συνομιλήσει μαζί του και τον γνωρίσει καλύτερα, θα καταλάβει πως πρόκειται για ένα πολύ χαρισματικό άνθρωπο με ισχυρή προσωπικότητα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ο Γιώργος είναι παγκόσμιος πρωταθλητής χειροπάλης (Bradefer) και αγωνίζεται καθημερινά με μεγάλο κόπο και χωρίς οικονομικό όφελος ώστε να σηκώνει όπως είπε στην κάμερα του PeristeriNews.gr την ελληνική σημαία ψηλά.

Πρόσφατα μάλιστα βραβεύτηκε από τον Δήμο Περιστερίου και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, ως ένας από τους πιο επιτυχημένους αθλητές στην πόλη μας.

Όχι και άδικα αφού όπως θα είδατε στο video, ο Γιώργος κατάφερε να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2015 στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Η χειροπάλη είναι ευρέως διαδεδομένη σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, κυρίως στην Σκανδιναβία και τη Ρωσία, στις οποίες οι ομοσπονδίες των χωρών χρηματοδοτούν και ενισχύουν τους αθλητές ούτως ώστε να διαπρέπουν στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν.

Εδώ στην Ελλάδα τα πράγματα είναι διαφορετικά αφού ο ίδιος ο αθλητής πρέπει να χαλάει αρκετά χρήματα για να συμμετάσχει στο άθλημα που αγαπάει και στη συνέχεια να προσπαθεί να διακριθεί σε μεγάλα τουρνουά.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής μέρα με τη μέρα δημιουργεί περισσότερους οπαδούς του Bradefer στην Ελλάδα διαδίδοντας με τις επιτυχίες του ακόμα περισσότερο το άθλημα δύναμης που εκπροσωπεί.

Μιλώντας στην κάμερα του PeristeriNews.gr αναφέρθηκε στις διακρίσεις του, αποκάλυψε τι χρειάζεται ένας αθλητής της χειροπάλης για να πετύχει και μας μίλησε για τους στόχους του στο μέλλον αλλά και για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Βουλγαρία που θα συμμετάσχει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment