• Δευτέρα, 23 Ιούλιος, 2018

Καλοκαιρινός οδηγός επιβίωσης στο Περιστέρι

Peristeri News
Αύγουστος12/ 2017

Ενώ έχει μπει για τα καλά ο Αύγουστος και η πόλη έχει αδειάσει, το PeristeriNews.gr προτείνει σε όσους έχουν παραμείνει εντός της πόλης διαφορετικές ιδέες για να περάσουν οι δύσκολες καλοκαιρινές μέρες.

Ξεκινάμε από τα προφανή και εννοούμε μια βόλτα στην Αιμιλίου Βεάκη για καφέ ή ποτό αφού ο πολυσύχναστος δρόμος του Περιστερίου δεν θα έχει αυτές τις μέρες τον κόσμο που συγκεντρώνει κανονικά με τις επιλογές διασκέδασης να περισσεύουν. Για όσους προτιμούν φαγητό ή πιο νυχτερινή διασκέδαση μπορούν να επιλέξουν τα μαγαζιά του Μπουρναζίου.

veaki

Πέρα από τις παραπάνω προτάσεις διασκέδασης υπάρχουν και οι πιο εναλλακτικοί τρόποι με το θερινό σινεμά να ξεχωρίζει. Επισκεφθείτε το Περιστεριώτικο θερινό σινεμά ΣΙΝΕ ΠΕΡΑΝ και απολαύστε μια ταινία τελευταίας προβολής κάτω από το Αυγουστιάτικο φεγγάρι.

cine_PERAN

Για όσους προτιμούν τις βόλτες σε πάρκα και πλατείες της πόλης υπάρχουν οι κλασσικές επιλογές του Άλσους και της 1ης παιδικής χαράς και στο Βόρειο Περιστέρι, το βιοκλιματικό πάρκο του Αγίου Ιεροθέου και το Άλσος Νέας Ζωής. Μάλιστα κάθε βράδυ πραγματοποιούνται από τον Δήμο και διαφορετικές εκδηλώσεις για παιδιά και μεγάλους.

vioklimatiko_xwrafa_nyxterinh

Ακόμα αν θέλετε να ξεφύγετε από τα σύνορα της πόλης μπορείτε να επιλέξετε βόλτες σε κοντινούς προορισμούς με μαγαζιά πάνω στη θάλασσα για καφέ και φαγητό όπως ο Πειραιάς, η Ελευσίνα, η Γλυφάδα και ο Άλιμος.

Τέλος ενδείκνυται για αυτές τις μέρες μια βόλτα στα κοντινά νησιά της Αττικής με οικονομικούς προορισμούς όπως η Αίγινα και το Αγκίστρι και λίγο πιο τσιμπημένους όπως οι Σπέτσες και η Ύδρα.

agistri_paralia

Πάντως ότι και να προτιμήσετε θα θέλαμε να σας ευχηθούμε να περάσετε όσο καλύτερα μπορείτε τις υπόλοιπες μέρες του καλοκαιριού και να φορτώσετε τις μπαταρίες σας για τον ερχόμενο χειμώνα.