• Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2018

Η απάντηση της Τζάκρη για τη διαγραφή της

Peristeri News
Νοεμβρίου11/ 2013

«Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια» απαντά η Θεοδώρα Τζάκρη.

«Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια» απαντά η Θεοδώρα Τζάκρη, σχολιάζοντας τη διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ, μετά το «ναι» που είπε κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση Τζάκρη:

«Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας, από έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο απ’ την κρίση.

»Την ίδια στιγμή που ο ελληνικός λαός εξοντώνεται από συνεχείς περικοπές και τους φόρους και η δήθεν ανάπτυξη αναβάλλεται συνεχώς για το μέλλον, το μόνο σχέδιο της κυβέρνησης είναι να διαχειριστεί επικοινωνιακά τους νέους φόρους και τις νέες περικοπές που της επιβάλλουν οι δανειστές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

»Είναι προφανές ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει ούτε το θάρρος ούτε το ηθικό κύρος να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.

»Η επόμενη μέρα πρέπει να χαραχθεί με γνώμονα την αντιμετώπιση του κοινωνικά διαλυτικού φαινομένου της ανεργίας, την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης, την υπεράσπιση των δημοσίων επιχειρήσεων και την ένταξή της σε ένα συνολικό σχέδιο δημοσίων επενδύσεων για την ανάταξη της οικονομίας, τη διάσωση του κράτους πρόνοιας και, βέβαια, την επαναφορά της ορθής δημοκρατικής λειτουργίας του Κοινοβουλίου» .