PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Επίσκεψη του γραμματέα της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ στην Μητρόπολη Περιστερίου


Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας επισκέφθηκε την Μητρόπολη Περιστερίου συνοδευόμενος από τον επιστημονικό συντονιστή των κοινωνικών δράσεων και εντεταλμένο σύμβουλο δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη.

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας επισκέφθηκε την Μητρόπολη Περιστερίου συνοδευόμενος από τον επιστημονικό συντονιστή των κοινωνικών δράσεων και εντεταλμένο σύμβουλο δημάρχου Γιώργο Βαθιώτη. Στη συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομο ανταλλάχθηκαν απόψεις για τις κοινωνικές δράσεις σε ευχάριστο και εγκάρδιο κλίμα. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κάποιοι με την μνημονιακή ασφυξία αφαίρεσαν τα όνειρα και την αξιοπρέπεια των συνανθρώπων μας. Οι υπέρογκοι φόροι, τα χαράτσια, η ανεργία οδήγησαν στην μόνη φωτεινή πλευρά της κρίσης, την αλληλεγγύη.

Οι δράσεις που αφορούν τα κοινωνικά φροντιστήρια, τα κοινωνικά ιατρεία, τα κοινωνικά νομικά τμήματα, τα ψυχολογικά τμήματα, τα τμήματα Η/Υ κινούνται στο πνεύμα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης αλλά για εμάς σημαντικότερη προτεραιότητα είναι το αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός στην εργασία.

Οι συνάνθρωποί μας αγωνίζονται στην δύσκολη εποχή που διανύουμε άνεργοι και μόνοι μέσα στην χώρα των μνημονίων. Ο κόσμος ζητά μία δουλειά ώστε να ξεπεράσει υπερήφανα το δύσκολο κάβο της ζωής που κάποιοι ανεύθυνα μας έριξαν.

Όλους μας ενώνει η ελπίδα, η αλληλεγγύη, και η ανθρωπιά αλλά οι κοινωνικοί αγώνες για ένα καλύτερο αύριο δεν σταματούν ποτέ.

Ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων

Γιώργος Βαθιώτης καθηγητής MSc

Δημοτικός Σύμβουλος Περιστερίου

Eντεταλμένος Σύμβουλος Δημάρχου

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment