• Πέμπτη, 21 Ιούνιος, 2018

Εικοσιτετράωρη απεργία αύριο στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Peristeri News
Δεκέμβριος06/ 2016

Εικοσιτετράωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν αύριο, Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, όλοι οι δημοσιογράφοι στα δημόσια και ιδιωτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης της χώρας, στο πλαίσιο της απεργιακής κινητοποίησης που κήρυξε η ΓΣΕΕ την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Η Ένωση Συντακτών καλεί σε συγκέντρωση αύριο στις 12.00 έξω από το κτήριο της ΕΣΗΕΑ. Σε ανακοίνωσή τους ΕΣΗΕΑ και ΠΟΕΣΥ καλούν όλους τους εργαζομένους στον Τύπο να περιφρουρήσουν την απεργία και να διασφαλίσουν την επιτυχία της.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «τα σκληρά και επώδυνα προαπαιτούμενα της 2ης αξιολόγησης πλήττουν το σύνολο του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα τους εργαζομένους στον χώρο του Τύπου».

Υπογραμμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον χώρο του Τύπου δεν θα πάψουν να αγωνίζονται για τη δικαίωση των αιτημάτων τους, την αξιοπρέπεια και την ελευθεροτυπία.

Ανακοίνωση για την απεργία εξέδωσε και η ΠΟΣΠΕΡΤ, στην οποία επισημαίνει ότι στηρίζει τις απεργίες των συνδικάτων με συμμετοχή στην αυριανή απεργία των δημοσιογράφων, δίνοντας το παρών στην αυριανή συγκέντρωση στην ΕΣΗΕΑ, καθώς και στα συλλαλητήρια των συνδικάτων την Πέμπτη 8 Δεκέμβρη, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της χώρας. Σημειώνεται ότι η απεργία στον Τύπο ισχύει από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης.

Ετικέτες: