• Δευτέρα, 18 Ιούνιος, 2018

Έχει καταλήξει στον εκλεκτό του ο Ατρόμητος

Παύλος Κουστέρης
Παύλος Κουστέρης
Ιούνιος19/ 2017

Το γεγονός ότι ο Ατρόμητος ήταν απροετοίμαστος για την εξέλιξη στην υπόθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο, φαίνεται από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει συμφωνήσει με νέο προπονητή, κάτι απόλυτα λογικό, αφού ήδη προχωρούσε ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Ωστόσο, η αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις έχει ήδη αρχίσει, με το πιο απαισιόδοξο σενάριο για τους Περιστεριώτες να λέει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ολοκληρώσει με την υπόθεση, αφού ξεκινάει σε περίπου μια εβδομάδα η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, ο Ατρόμητος έχει καταλήξει στον εκλεκτό του, βρίσκεται σε επαφές μαζί του, αλλά επειδή πρόκειται για μια «πολύ καλή περίπτωση», η συμφωνία δεν είναι εύκολη υπόθεση. Παρ’ όλα αυτά, η διοίκηση παλεύει πολύ δυνατά την υπόθεση. Βέβαια, δεν υπάρχει η δυνατότητα για την ομάδα των «κυανολεύκων» να τον περιμένει και για πάντα…

Το πλάνο είναι να προχωρήσει αυτή η περίπτωση μέχρι την Τρίτη (το πολύ μέχρι την Τετάρτη) και εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία, τότε θα προχωρήσει το plan Β, ώστε άμεσα να προχωρήσουν και οι μεταγραφές για τη νέα σεζόν.